Brielle

Vrijblijvend in gesprek met Dorothé van den Tweel, maatschappelijk werker bij Kwadraat

Advertentie

De economie verandert, alles wordt duurder en we hebben steeds minder te besteden.

Ervaart u hier door zorgen om rond te komen, of was dit altijd al wat lastiger? Misschien is er meer mogelijk dan u denkt.

Op woensdagochtend 9 november organiseert Welzijn Ouderen in samenwerking met Kwadraad een spreekuur met de mogelijkheid om vragen te stellen aan Dorothé of u te laten informeren over financiën. ‘Ik heb liever drie vragen te veel, dan één vraag te weinig’, als dus Dorothé.

Aanmelden is verplicht, u krijgt namelijk een tijd toegewezen. Mocht u langs willen komen op het spreekuur neemt u dan uw DigiD mee of de mogelijkheid om deze aan te vragen én de laatste maandafrekening (als deze er zijn) en jaarafrekening van uw verbruik. Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via telefoonnummer (06) 82015125 of stuur een e-mail naar i.miltenburg@catharina.nl
 

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.