Algemeen

Belangrijk nieuws direct op uw telefoon ontvangen?; aanmelden is eenvoudig!

Advertentie

RegioVoorneaanZee.nl neemt vanaf nu ook deel aan chatdienst Telegram. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws uit Voorne aan Zee? Meld u dan aan bij onze Telegram-groep. U krijgt bij belangrijk nieuws direct een notificatie via Telegram.

Uiteraard is deze dienstverlening geheel kosteloos. Uw privacy blijft gewaarborgd. Geen enkele deelnemer kan leden/telefoonnummers inzien. Ons kanaal is alleen bedoelt om belangrijke nieuwsberichten te delen. Het is dan ook niet vergelijkbaar met een WhatsApp groep. Leden kunnen namelijk zelf niets in de Telegram-groep van RegioVoorneaanZee.nl plaatsen.

Ook bij vermissingen, gevonden (dieren) en andere belangrijke zaken zijn inwoners van de gemeente- en bezoekers van de website direct op de hoogte.

Lid worden van onze Telegram-groep? Klik dan op de onderstaande afbeelding;

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.