EvenementenOostvoorne

Programma Koningsdag 2023 Oostvoorne bekend

Advertentie

Oostvoorne – Het oranje comité Oostvoorne is gestart met de voorbereidingen voor Koningsdag 2023! We zijn druk bezig om weer leuke spellen voor de kinderen van de basisschoolleeftijd te gaan organiseren.

Afgelopen jaren was er een aangepast programma vanwege corona. Voor volgend jaar zetten we in op een programma met een mix van spelletjes voor de verschillende leeftijdsgroepen zoals vroeger. De spelen zullen worden gehouden op de Hofwei. Reserveer donderdag 27 april in de agenda voor de Koningspelen in Oostvoorne. Nadere informatie volgt later via de krant, nieuwsbrieven van de scholen en via deze Facebookpagina.

Voor de dag zelf zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen met opbouwen en/ of het begeleiden van spelletjes. Je kunt je nu al opgeven via: oranjecomiteoostvoorne@outlook.com. Graag in het onderwerp veld aangeven aanmelding vrijwilliger.

Zodra er meer informatie bekend is over Koningsdag activiteiten in andere plaatsen/dorpen binnen de gemeente, zullen wij dat uiteraard publiceren.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.