Hellevoetsluis

Zelftesten en mondkapjes voor mensen met lage inkomens in Hellevoetsluis

Advertentie

Gemeente Hellevoetsluis wil u opnieuw onder de aandacht brengen dat vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zelftesten en mondkapjes beschikbaar zijn gesteld voor mensen met lage inkomens. De mondkapjes en zelftesten zijn gratis af te halen bij het klantcontactcentrum (KCC) op het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Bent u bijstandsgerechtigd of heeft u een laag inkomen en heeft u behoefte aan zelftesten en/of mondkapjes, dan komen we u graag tegemoet! Heeft u al eerder mondkapjes/zelftesten opgehaald na het eerdere bericht, dan kunt u opnieuw langskomen.

Kom van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur naar het KCC in Hellevoetsluis (ingang gemeentehuis) en u krijgt de zelftesten of mondkapjes meteen mee.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.