Gemeente

Zakendoen met de overheid, hoe werkt dat?

Advertentie

Per 1 januari 2023 gaan de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne fuseren tot één nieuwe gemeente Voorne aan Zee. De gemeente Voorne aan Zee is een aanbestedende dienst. Dit betekent dat wanneer de gemeente een overeenkomst met ondernemers aangaat, dit moet passen binnen regels van de aanbestedingswetgeving.

De gemeente Voorne aan Zee organiseert in samenwerking met het programma Beter Aanbesteden een ondernemersbijeenkomst met als thema “Zakendoen met de overheid”. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 februari 2023 van 15.30 uur tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne, met na afloop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een netwerkborrel.

In een interactief programma wordt u meegenomen welke kansen er zijn om zaken te doen met de overheid. Dit kan de gemeente Voorne aan Zee zijn, maar dat kunnen ook omliggende gemeenten zijn of organisaties zoals het waterschap, een hogeschool en de provincie. Hoe komt u in aanmerking voor deelname aan een aanbesteding en welke mogelijkheden zijn er om samen te werken met andere ondernemers? Deze en andere vraagstukken worden behandeld tijdens de bijeenkomst. 

Bent u ondernemer in de gemeente Brielle, Hellevoetsluis of Westvoorne? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst via inkoop@hellevoetsluis.nl. Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 200 bezoekers deelnemen.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.