Gemeente

Week van de afvalhelden in Voorne aan Zee

Zonder het harde werk van deze Afvalhelden is ons land een stuk minder schoon

Advertentie

In heel Nederland zetten zo’n 30.000 medewerkers zich dagelijks in voor het inzamelen van afval en grondstoffen, het draaiende houden van milieustraten, het schoonhouden van onze straten, plantsoenen en riolen, het vervoeren van ons afval en het recyclen en verwerken ervan.

Zonder het harde werk van deze Afvalhelden is ons land een stuk minder schoon en worden minder grondstoffen gerecycled!

Tijdens de Week van de Afvalhelden, van 6 tot en met 12 maart 2023, zetten we deze medewerkers in het zonnetje.

Zo zijn de collega’s op de gemeentewerven in Brielle en Westvoorne tijdens de koffiepauze getrakteerd op een heerlijk gebakje. Daarbij zijn natuurlijk de collega’s op de milieustraat niet vergeten.

Wethouder Daan van Orselen bracht tijdens deze week een bezoek aan inzamelaar Renewi. Naast de afvalinzameling beheren zij ook de milieustraat aan de Rijksstraatweg. Onder het genot van een kop koffie en een lekker gebakje zijn er leuke gesprekken geweest en werd nog eens extra duidelijk hoe hard het werken is als chauffeur, belader of het beheren van een milieustraat waar jaarlijks ruim 90.000 bezoekers komen.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.