Algemeen

Vier het met groente en fruit. Gemeenten Hellevoetsluis, Westvoorne- en Brielle bieden inwoners gratis stuk fruit aan

Advertentie

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Westvoorne en Nissewaard bieden klanten, in samenwerking met verschillende supermarkten in Voorne en Putten, in de decembermaand een gratis stuk fruit aan. 

Bij het stuk fruit krijgt de klant ook een receptenkaartje aangeboden met 2 gezonde, feestelijke en laagdrempelige recepten. 

De gedachte erachter is om klanten bewust te maken van het feit dat naast alle lekkere, ongezonde feestsnacks ook gezonde(re) alternatieven mogelijk zijn. 

De actie wordt gesubsidieerd vanuit het Preventieakkoord Lekker Gezond. Dit akkoord gaat over het samen werken aan een gezonde leefomgeving waarin de gezondheid van de inwoners wordt beschermd, bevorderd en verbeterd.

U kunt het gratis stuk fruit ophalen bij de Plus supermarkten in Hellevoetsluis, Rockanje, Brielle en Spijkenisse, de MCD in Zuidland, de Albert Heijn in Heenvliet en de Jumbo filialen in Spijkenisse.

Mocht u zelf nog een mooi initiatief hebben rondom een gezonde leefstijl dan kunt u contact opnemen met:

Kim Mandos (Nissewaard): k.mandos@nissewaard.nl of
José Wille (Voorne): j.wille@stichting-push.nl 

Wij wensen u een mooie decembermaand toe!

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.