Gemeente

Verduurzaam met de duurzaamheidslening

Advertentie

Westvoorne – De duurzaamheidslening is een verantwoorde lening met goede voorwaarden en is er voor de inwoners van Westvoorne. Met de lening kunnen inwoners energiebesparende maatregelen betalen. Denk hierbij aan een zuinige verwarmingsinstallatie, zonnepanelen, gevel-, dak- of vloerisolatie en HR++ glas. Door deze maatregelen daalt de energierekening en stijgt de waarde van de woning. Het wordt prettiger wonen en het energieverbruik neemt af. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) voert de duurzaamheidslening uit voor de gemeente Westvoorne.

De aanvraag voor een duurzaamheidslening moet aan een paar voorwaarden voldoen. Het minimale leenbedrag is € 2.500,-, het maximale € 25.000,-. De looptijd van de lening is 180 maanden. Bij een lening tot een bedrag van € 7.500,- is de looptijd 120 maanden. De duurzaamheidslening is beschikbaar voor huiseigenaren en (ver)huurders. Er geldt hierbij in Westvoorne geen maximale leeftijdsbeperking.

Hoe werkt het?

U doet eerst een aanvraag bij de gemeente Westvoorne. Als u dan een toewijzingsbrief van de gemeente heeft ontvangen, kunt u de lening aanvragen bij SVn. Voor meer informatie gaat u naar www.duurzaamwestvoorne.nl(externe link) of www.svn.nl(externe link). U kunt ook terecht op www.woonwijzerwinkel.nl(externe link).

Bron: Gemeente Westvoorne

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.