Evenementen

Stichting Biberbunker in Oostvoorne

Advertentie

Zaterdag 27 mei is er onder andere een lezing over de oorlog van Rotterdam.

A.s. zaterdag is het weer ‘Voorne in Stelling’. Voor een speciaal tarief is de Biberbunker ook te bezichtigen. U kunt zich zaterdag melden bij de bunker voor een rondleiding. Wilt u van tevoren reserveren? Dat kan via www.biberbunker.nl Let op: de Biberbunker is alleen op zaterdag geopend.

Als we het hebben over het bombardement op Rotterdam denken we vaak aan het Duitse bombardement van 1940. Maar ook gedurende de oorlogsjaren is Rotterdam verschillende malen gebombardeerd. Dit keer niet door Duitse, maar door geallieerde vliegtuigen.

De Biberbunker bevindt zich in de omgeving van het Agathahuis te Oostvoorne.

Let op! Komt u zaterdag en bent u goed ter been, parkeer dan bij restaurant ‘Aan Zee’ Strandweg 1 te Oostvoorne. Daar is, in tegenstelling tot bij het museum zelf, ruime parkeergelegenheid. Als u vanaf de parkeerplaats (links bovenin de kaart) richting het museum loopt doorkruist u meteen een groot gedeelte van de oude radarstelling. Op deze manier voorkomen we een verkeersopstopping op de Zandweg.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.