BrielleHellevoetsluisOostvoorneOproepenOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Spoed: Gouden mandje gezocht voor deze kat vanwege overlijden

Advertentie

Rockanje – In december 2022 overleed het maatje van deze kat. Ze was aan komen lopen. Deze kat woonde dan ook al ruim vijf jaar bij deze mevrouw en haar zoon.

Mevrouw is overleden en er is dan ook enige haast geboden om voor de kat die ook wel “Pistooltje” wordt genoemd een gouden mandje te vinden waar zij/hij de oude dag kan slijten.

Reden van dit bericht; de zoon moet per 1 augustus de woning verlaten en kan de kat helaas niet meenemen naar de nieuwe woning.

Bent u diegene met een gouden mandje, of kent u iemand die het gouden mandje heeft? Laat het onze redactie weten. Dit kan zowel telefonisch via; 0181-783112 (Optie 2) of via WhatsApp; 0181-783112.

Wat weten wij over deze kat:

  • Kat heeft geen chip
  • Kat is waarschijnlijk niet geholpen
  • Kat is naar vreemde mensen schuw
  • Kat is erg graag buiten aan het jagen
  • Kat kan bij kinderen
  • Kat is een Europese korthaar of Huiskat

Zie jij een match, komt deze kat jou binnenkort vergezellen? Reageer dan via; elise@www.regiovoorneaanzee.nl of bel naar: 0181-783112 (optie 2).

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.