Gemeente

Ravenseweg in Hellevoetsluis binnenkort afgesloten wegens werkzaamheden

Advertentie

De gemeente gaat vanaf 20 maart de Ravenseweg (in Kickersbloem, tussen de Carrouselweg en de Voltaweg) in Hellevoetsluis verbeteren. Vanaf 27 maart wordt dit deel van de Ravenseweg afgesloten. De werkzaamheden duren tot eind juli.

In die periode is dat deel van de Ravenseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De bedrijven en huizen van de omwonenden blijven uiteraard wel toegankelijk en ook het tankstation blijft bereikbaar.  

Er wordt een veiliger (vrij liggend) fietspad, nieuw asfalt en nieuwe beplanting aangebracht. En er komt een bushalte bij aan de Ravenseweg nabij de Carrouselweg. De kruisingen met de Carrouselweg en de Voltaweg worden ook aangepast. De verbeteringen zijn nodig voor de verkeersveiligheid en de ontsluiting van Kickerbloem 3. 

Omleidingen

Het verkeer wordt in deze periode door middel van omleidingsborden omgeleid. Het doorgaande auto- en landbouwverkeer van en naar Oudenhoorn wordt via Kickersbloem 3 omgeleid. Fietsers kunnen gebruikmaken van het Trambaanpad of ook via Kickersbloem 3 fietsen. Om de bedrijven en huizen langs dit deel van de Ravenseweg te bereiken volgt u ter plaatse de omleidingsborden. Deze kunnen per fase van de werkzaamheden verschillen. 

We doen ons best om eventuele overlast voor het verkeer, omwonenden en omliggende bedrijven zoveel mogelijk te beperken. Helaas is niet alle overlast te vermijden. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Meer weten?

Omwonenden en omliggende bedrijven zijn inmiddels nader geïnformeerd. De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente uitgevoerd door Dura Vermeer. Bij vragen kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Dura Vermeer, mevrouw Tielemans via tel. 06 53 59 94 44 of via e-mail k.tielemans@duravermeer.nl.

Foto: Ter illustratie (archief) | Bron: Gemeente Voorne aan Zee

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.