Algemeen

Programmering Eilandhopper 2023 is rond

Advertentie

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van de zomervakantie. Het duurt nog even, maar behalve dat de kinderen er naartoe leven en werken, gebeurde dat ook bij het Eilandhopper-team. Vol trots kan er naar buiten gebracht worden dat er weer een spectaculair spetterende editie aankomt!

Met bijna 60 locaties over Voorne-Putten en omgeving wordt dit weer een zomer om niet te vergeten. 
De traditionele trekpleisters als Camping ‘t Weergors, Bibliotheek de Boekenberg en JumpXL ontbreken natuurlijk niet. Maar dit jaar zijn er ontzettend veel nieuwe locaties bijgekomen.

Eén van die nieuwe locaties is Smakend, dé delicatesse winkel op het Dorpsplein in Oostvoorne waar je deze zomer lekker op vertoon van je Eilandhopper jeux de boules-ballen mag lenen om die op de nieuw aangelegde banen voor de winkel te spelen.

´Toen ik van de Eilandhopper hoorde twijfelde ik geen moment, hoe leuk is het om de jeugd kennis te laten maken met deze gezelschapssport? Hier heerlijk vertoevend onder de bomen is dit een plek die kinderen moeten leren kennen!´

Eigenaresse Andrea Hoogendoorn

Kers op de taart is volgens de initiatiefnemer van de Eilandhopper, Sanne Elenbaas, dit jaar de bonuslocatie: ´AquaPark Splash in Port Zélande. Nieuw is dat er dit jaar maar 6 stempels nodig zijn in plaats van 10, om mensen echt te motiveren die 6 locaties af te gaan in de Eilandhopper om daarna gebruik te maken van de actie die Splash aanbiedt: het tweede kaartje gratis.

Hou je niet van een wateractiviteit, of is het weer minder, dan kun je ook kiezen voor Indoor Minigolf bij CenterParcs Port Zélande. Daarnaast is er een winactie voor een hele klas als afsluiter van het schooljaar en als opening van het Eilandhopper-seizoen.

Om mee te kunnen dingen met je hele klas kan er een filmpje ingezonden worden door leerlingen tussen de 4-12 jaar met daarin waarom iedereen de Eilandhopper dit jaar moét gebruiken en waarom zijn of haar klas de allerleukste klas is van heel Voorne-Putten. Uit alle filmpjes wordt de leukste inzending gekozen.

De winnaar mag met zijn of haar klas op maandag 3 juli de allereerste Eilandhopper in ontvangst nemen tegelijk met de prijs: een uur langs splashen in het Aquapark voor de hele klas!´ De voorwaarden staan op de Facebook en Instagram pagina van de Eilandhopper.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.