Oostvoorne

Opening calisthenicspark en padelbanen

Advertentie

Op zaterdag 3 december opent wethouder Wilbert Borgonjen het nieuwe calisthenicspark in Oostvoorne en de padelbanen bij T.C. West Voorne in Rockanje. U bent van harte uitgenodigd bij beide aanwezig te zijn.

Calisthenicspark Oostvoorne

Calisthenics is een fysieke sport die zich richt op training met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Dit doe je met duw-, trek-, buig-, sprong- en zwaai-oefeningen. Bij het Oostvoornse Meer zijn speciale calisthenics-toestellen neergezet.

Datum en locatie

De opening vindt plaats op 3 december om 13.00. Bij het strandje tegenover Paviljoen De Duinrand, Strandweg 4 in Oostvoorne.

Padelbanen Rockanje

Padel is een variant op tennis en één van de snelst groeiende sporten op dit moment. Op het terrein van T.C. West Voorne zijn twee padelbanen aangelegd.

Datum en locatie

De opening vindt plaats op 3 december 2022 om 15.00 uur bij T.C. West Voorne, Swinsedreef 22 in Rockanje.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.