Gemeente

Inloopavond Plangebied Drenkeling

Advertentie

Nadat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Landgoed Drenkeling, fase 2’ in 2021 ter inzage lag, zijn er veel stappen gezet. Zo is het projectteam aan de slag gegaan met de inspraakreacties op het voorontwerp. Het college van heeft daarop opnieuw gekeken naar de kaders van het plan en deze bijgesteld. Deze bijgestelde kaders zijn vervolgens meegenomen in de aanpassing van het stedenbouwkundig plan en de technische uitwerking.

Het plan voor Drenkeling fase 2 bevat ongeveer 216 woningen in een ruime dorpse setting. De gemeente heeft samen met de andere eigenaren in het gebied alle technische uitgangspunten en de financiële haalbaarheid in het plan verwerkt. In de komende maanden worden de afspraken vastgelegd in overeenkomsten. Ondertussen legt het projectteam de laatste hand aan het ontwerpbestemmingsplan voor een deel van het gebied. De verwachting is dat deze eind november ter visie wordt gelegd.

Graag nodigen we geïnteresseerden uit om tijdens een inloopavond het plan te komen bekijken. U bent welkom op 8 november tussen 19.30 en 22.00 uur. Locatie: Badhotel Rockanje, Tweede Slag 1, Rockanje.

Meer over dit project leest u op deze pagina

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.