Omliggende gemeenten

Hellevoetse huurders kunnen voor 100 euro gratis shoppen bij de Woonwijzerwinkel

Advertentie

Hellevoetsluis – Inwoners met een huurwoning in de gemeente Hellevoetsluis krijgen per huis € 100,- cadeau voor energiebesparende maatregelen. Wees er snel bij, des te eerder profiteert u ervan!

De prijzen voor energie zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Afgelopen jaar is de gemeente daarom samen met de Woonwijzerwinkel na een vergelijkbare actie voor huiseigenaren, gestart met een actie voor huurders. Huurders kunnen voor maar liefst €100,- aan energiebesparende producten shoppen, zonder eigen bijdrage. U profiteert dubbel: gratis shoppen, en vervolgens ook besparing op uw energierekening. De actie is verlengd tot eind 2022 om zo veel mogelijk mensen te laten profiteren. Als u dus nog geen gebruik heeft gemaakt van de actie, kunt u dat nog steeds doen. 

Voorbeelden van producten die u kunt aanschaffen zijn tochtstrips, een waterbesparende douchekop, ledlampen, radiatorfolie en nog veel meer. Bekijk de actiepagina www.woonwijzerwinkel.nl/hellevoetsluis voor uw bestelling. De code is HELLEVOETSLUIS2021. Wees er snel bij, want op = op, voor de producten in de webshop.

Wethouder Peter Schop: “Eerder was er al zo’n actie voor huiseigenaren, ik ben blij dat we met deze regeling nu ook huurders kunnen helpen. Door eenvoudige maatregelen te nemen kunnen mensen flink besparen op hun energierekening. Bovendien levert het een comfortabelere woning op én is het ook nog eens goed voor het milieu. Ik hoop dat we hiermee aan nog meer mensen laten zien dat energie besparen vaak minder ingewikkeld is dan het lijkt.”

Bron: Gemeente HellevoetsluisFoto: WoonWijzerWinkel

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.