BrielleGemeenteHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Heb jij een winnend lot? Gemeente zoekt winnaars inleveractie kerstbomen

Advertentie

Begin januari konden de inwoners van Voorne aan Zee kerstbomen inleveren. Voor elk ingeleverde kerstboom gaf de gemeente een lootje. Hiermee maakte je kans op cadeaukaarten met een waarde van € 10,- tot € 50,-.

Volg ons WhatsApp-kanaal om op de hoogte te blijven. Klik op deze URL om lid te worden: https://whatsapp.com/channel/0029VaErz5mE50Uk6ksqJS3T

In de krant, op de website van de gemeente en via Facebook zijn de prijswinnaars bekend gemaakt, maar nog niet alle winnaars hebben zich gemeld.

Ben jij in bezit van het lootje 003310 of 000569 of 000468 of 000579? Mail dan naar kerst@voorneaanzee.nl met je naam, woonplaats en lotnummer(s) om een afspraak te maken en de gewonnen cadeaukaart alsnog in ontvangst te nemen.

Het goede nieuws; vanaf volgend jaar kunnen kinderen weer een zakcentje bijverdienen met het inleveren van kerstbomen. Hiervoor is een motie aangenomen.

Facebook reacties
Advertentie
Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.