BrielleZakelijk

Genomineerden Ondernemersprijs Brielle 2022 bekendgemaakt

Advertentie

De genomineerden voor de Ondernemersprijs Brielle 2022 zijn bekend. Paul en Sylvia Rijcken van Rijcken mode, Cathy Coppers van Breezze en Thomas en Willem van Egmond van Camping de Krabbeplaat maken kans op de Ondernemersprijs 2022.

De uiteindelijke winnaar neemt prijs tijdens de oudejaarsbijeenkomst op 28 december 2022 in de St. Catharijnekerk in ontvangst. 

De Brielse Ondernemersprijs is een onderscheiding voor ondernemers met een bedrijf gevestigd in de gemeente Brielle. De drie genomineerden zijn op basis van vooraf gesteld criteria door de jury gekozen. Afgelopen donderdag werden de genomineerden door een afvaardiging van de jury; Rik Lagerweij (voorzitter van het Ondernemersplatvorm Brielle) en A.W. Brokking (voorzitter van de Brielse Belangenvereniging en prijswinnaar van vorig jaar) verrast met hun nominatie. 

Stemmen op je favoriet

Stemmen op je favoriet kan tot en met 5 december 2022 via www.brielle.nl/ondernemersprijs. De uitslag van de stemming weegt voor 25% mee in het juryoordeel. De jury bestaat uit de wethouder Economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging, een bestuurslid het ondernemersplatform Brielle en een bestuurslid van Ondernemersvereniging Seggelant. De winnaar mag zich ondernemer van het jaar 2022 noemen.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.