BrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

Escapeboot komt naar Hellevoetsluis; leer signalen van ondermijnende criminaliteit herkennen!

Advertentie

Hellevoetsluis – Bent u booteigenaar of maakt u op een andere manier regelmatig gebruik van jachthavens in de gemeente? Stap dan op 14 juli aan boord van de Escapeboot en leer in 30 minuten tijd de signalen van ondermijnende criminaliteit herkennen!

Signalen herkennen

Op vrijdag 14 juli meert de Escapeboot aan in Hellevoetsluis. De Escapeboot helpt om onze jachthavens veiliger te maken. Een jachthaven is een populaire plek voor waterliefhebbers en ondernemers, maar helaas ook aantrekkelijk voor criminelen. Daarom willen we bezoekers en gebruikers van onze jachthavens laten zien hoe je verdachte situaties kunt herkennen en melden. Zo kunnen we met elkaar ondermijnende criminaliteit terugdringen.

Het spel

Op de Escapeboot word je uitgedaagd om signalen van ondermijnende criminaliteit te herkennen. Het gaat bijvoorbeeld om mensenhandel, drugstransport, geldtransport en het anoniem verblijven op een boot. Je hebt 30 minuten om de puzzels op te lossen. Na afloop leggen we uit waar je verdachte signalen kunt melden en kun je vragen stellen. 

Aanmelden

Deelname aan de Escapeboot is gratis, maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan door HIER TE KLIKKEN.

📍 De Escapeboot ligt op 14 juli tussen 11.00 en 17.45 in de jachthaven van Hellevoetsluis.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.