Evenementen

Er op uit in Voorne aan Zee; wat is er dit weekend te doen?

Advertentie

Wilt u er dit weekend lekker op uit in Voorne aan Zee? Ook dit weekend valt er weer genoeg te beleven.

Van de weekmarkt in Hellevoetsluisof bezoek lezing 1 april; 1572 in Brielle. Wilt u meer komen te weten over het militaire erfgoed in Hellevoetsluis? Neem dan deel aan de vesting Rondleiding.

In Hellevoetsluis kunt u vandaag en morgen (zondag) een bezoek brengen aan molen de Hoop. sportief bezig zijn? Ga dan op zondag Reeën spotten in het Mildenburgbos in Oostvoorne (ook leuk voor kinderen!)

Naast deze activiteiten kunt u natuurlijk ook genieten van een wandeling op eén van de prachtige stranden en natuurgebieden.

Mist u activiteiten in de agenda? Of organiseert u (binnenkort) zelf een activiteit in Voorne aan Zee? Meld activiteiten makkelijk en gratis aan! U bent hiervoor alleen een gratis account nodig. Klik op een van de onderstaande knoppen.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.