BrielleHellevoetsluisOostvoorneOudenhoornRockanjeTinteVierpoldersZwartewaal

De Eilandhopper is van start!

Advertentie

Eindelijk! De zomervakantie is van start en daarmee is ook meteen het Eilandhopper-seizoen geopend! De officiële geldigheid was nog niet van start maar toch stonden de eerste hoppertjes met hun ouders vandaag al bij de eerste locaties voor de deuren!

De reacties zijn allen zeer positief: ´Er staat zoveel leuks in, we krijgen dit niet eens in 6 weken gedaan!´ en ´Dit jaar wordt een makkie, maar 6 stempels!´ zegt Sophie, die net bij nieuwkomer Carlton Oasis in Spijkenisse vandaan komt waar ze genoten hebben van een high tea.

´In voorgaande jaren moest je tien stempels behalen om voor de bonus-locatie in aanmerking te komen.´ beaamt Sanne Elenbaas, samensteller van de Eilandhopper. ´Maar dit jaar was de bonus-locatie AquaParkSplash en de eigenaar daarvan, Erik Hazelzet, stond erop in verband met zijn 10 jarig jubileum het aantal stempels naar 6 terug te brengen om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het AquaPark.´

Bij Molen ‘t Vliegend Hert in Brielle is het ook al vroeg druk. In de Eilandhopper van dit jaar staat namelijk een speciale pannenkoekenmix; de Eilandhoppermix. Speciaal ontwikkeld voor de Eilandhoppertjes en dat het een hit is blijkt; nog voor de Eilandhopper officieel van start ging is het al uitverkocht. Vanaf vrijdag 14 juli is er weer nieuwe voorraad. Maar dat een bezoek aan de molen interessant is bewijst wel Javi uit Rockanje.

Eerst de steile trap op de molen in. Ademloos staan ze de uitleg aan te horen over hoe de molen werkt en de molenaar vertelt vol passie over onder andere de molenstenen. Daarna, na genoten te hebben van het uitzicht, gaan ze de molenwinkel in. Ze vissen net achter het net voor de Eilandhoppermix maar klagen niet als ze met een framboos-witte chocolade-mix de deur uitlopen.

Moeder Annemiek vertelt: ´Ik ben fan van de Eilandhopper, via Instagram, heb ik vorig jaar al mijn avonturen met mijn jongens en de Eilandhopper bijgehouden. Het is zo´n heerlijke leidraad door ons prachtige eiland. 6 weken lang zwaait de Eilandhopper door onze kamer en zitten de jongens te bladeren wat het volgende uitje wordt. Benieuwd naar wat we meemaken? We zijn te volgen via instagram.com/opstapperdestap.

Alle basisscholen op Voorne-Putten hebben de Eilandhopper gekregen. Dat zijn ruim 14.500 Eilandhoppers. De overgebleven Eilandhoppers zijn verkrijgbaar bij de bibliotheken, maar hiervoor geldt wel: op=op.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.