Politiek

Beëdiging twee nieuwe wethouders

Advertentie

Tatjana Sormaz en Janneke Postma zijn de twee wethouders die op maandag 16 januari in een extra vergadering van de gemeenteraad van Voorne aan Zee worden beëdigd. Hiermee is het nieuwe college met zeven wethouders compleet.

De beëdiging van Janneke Postma is in de plaats van Margriet den Brok die namens het IBV twee termijnen wethouder was. Op het laatste moment trok zij haar kandidaatstelling terug. Postma is als directeur van het SBO een bekende in Hellevoetsluis. Dit geldt niet voor Tatjana Sormaz. Zij woont in Capelle aan den IJssel waar zij gemeenteraadslid is namens BVNL. Voor wie in armoede leeft moet naar haar opvatting meer ruimte komen voor barmhartigheid vanuit het bedrijfsleven. Als voorbeeld noemde zij vorige maand in een uitzending van Ongehoord Nederland het verstrekken van doggybags door restaurants aan voormalige klanten.

Deze bijdrage is geleverd door Christiaan van Bremen. Christiaan woont namens RegioVoorneaanZee.nl de raadsvergaderingen bij.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.