Algemeen

Afsluiting Heinenoordtunnel komend weekend en in maart

Advertentie

Let op: Komend weekend is de tunnel richting Rotterdam dicht tot dinsdagochtend 05.00 uur. De tunnel ging vrijdag om 22.00 uur dicht.

In dit weekend worden de lichtroosters verwijderd. Om het verkeer te laten wennen aan de overgang van licht naar donker wordt de maximumsnelheid in deze richting vanaf dinsdag 28 februari verlaagd naar 90 km/h.

Verder zijn de afsluitingen in maart van:

• vrijdag 3 maart 22.00 uur tot maandag 6 maart 05.00 uur richting Rotterdam

• vrijdag 10 maart 22.00 uur tot maandag 13 maart 05.00 uur richting Rotterdam

• vrijdag 24 maart 22.00 uur tot maandag 27 maart 05.00 uur richting Bergen op Zoom

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd en informeer ook familie en vrienden over de afsluitingen. Tijdens de afsluitingen rijden de bussen conform de normale dienstregeling. 🚌Afhankelijk van herkomst en bestemming is de bus een sneller alternatief voor de auto. Een OV-chipkaart is niet meer nodig, in- en uitchecken kan met een betaalpas. Meer informatie op www.ovpay.nl De dienstregeling voor de bussen is te raadplegen via connexxion.nl/renovatieheinenoordtunnel en via 9292OV.

Houdt de kanalen van het openbaar vervoer goed in de gaten in verband met het laatste nieuws over stakingen.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.