EvenementenGemeente

Aanmelden evenementen Voorne aan Zee 2023

Advertentie

Wilt u er zeker van zijn dat uw evenement in 2023 kan plaatsvinden? Meld deze dan vóór 1 oktober 2022 aan.

Indien u van plan bent om in 2023 in één van de woonkernen van de nieuwe gemeente Voorne aan Zee een evenement te organiseren, dan moet u die vóór 1 oktober 2022 bij ons melden. Wij beoordelen deze aanmeldingen op mogelijke risico’s en complexiteit. Vervolgens sturen we deze door naar de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond om te laten plaatsen op de regionale evenementenkalender. In december 2022 wordt deze regionale evenementenkalender definitief vastgesteld. U krijgt van ons bericht of uw evenement op de door u beoogde datum kan plaatsvinden.

Hoe het werkt

U kunt uw evenement met het Aanmeldformulier evenementen 2023 aanvragen. 

Het aanmelden van uw evenement geeft geen recht op een vergunning. U moet altijd nog een vergunning aanvragen. Voor vragen kunt u contact opnemen met team Sociaal Domein en Veiligheid te bereiken op (0181) 40 80 00of via het emailadres: vergunningen@westvoorne.nl.

Bron: Gemeente Westvoorne

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.