112/MisdaadVierpolders

35-jarige man aangehouden na aantreffen drugslaboratorium in Vierpolders

Advertentie

Vierpolders – De politie kreeg 1 februari 2023 een tip over een mogelijk drugslaboratorium bij een agrarisch bedrijf aan de Dorpsdijk.

1 februari omstreeks drie uur kreeg de politie een melding van een vreemde lucht vanuit een loods. Hierop werd een onderzoek ingesteld. Na het aantreffen van wat vaten met onbekende inhoud werd de brandweer ter plaatse gevraagd om verder onderzoek te doen.

In de loods werd vervolgens door de brandweer een drugslaboratorium aangetroffen en na verder onderzoek in een geheime ruimte onder het pand een hennepkwekerij aangetroffen.

Rechercheurs zijn in overleg met het Openbaar Ministerie een onderzoek gestart naar de verdachten. Dit leidde tot de aanhouding van de 35-jarige man uit Oude-Tonge. Het onderzoek gaat door en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Facebook reacties
Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close

Adblock? Dat vinden wij jammer!

Adblock geïnstalleerd? Dat vinden wij jammer. Onze website is geheel gratis te bezoeken. Maar wij halen onze onkosten uit het tonen van advertenties. Wilt u er over nadenken om Adblocker niet te gebruiken? Zo kunnen wij alles op deze website gratis blijven aanbieden.